Såld lägenhet på Luthagsesplanaden 16 i Luthagen
Luthagen

Luthagsesplanaden 16

Såld

Välkommen till detta väldisponerade hem som ligger med ett insynsskyddat läge på våning tre av fem och med bekvämlighet med hiss från markplan från gården.
En välkomnande entré, kök med matplats och ett luftigt vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong. Bostaden har fyra sovrum, ett badrum och en separat toalett samt bra förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och flera garderober. Lägenheten har nyligen genomgått ytskiktsrenovering, väggar, tak och parkettgolv.

En välskött bostadsrättsförening som ser om sitt hus, med låg belåningsgrad som ger en stabil ekonomi.

Som boende på Luthagsesplanaden 16 bor du centralt i attraktiva kvarter. Ett stenkast från bostaden väntar restauranger, caféer och centrala Uppsalas utbud av nöjen. En kort promenad från lägenheten finns två välsorterade matbutiker, ICA Luthagens Livs och Coop på Ringgatan. För dig som pendlar så tar du dig fort till Resecentrum med cykel och föredrar du buss så går stadsbussarna en kort promenad från porten.

Visning och försäljning planeras i mitten av november. Anmäl gärna intresse för ev. förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.