Såld lägenhet på Odensgatan 16A i Främre Luthagen
Främre Luthagen

Odensgatan 16A

Såld

Med ett lugnt läge i Främre Luthagen finns nu möjlighet att förvärva ett effektivt planerat och renoverat hem med balkong. Här bor du i ett insynsskyddat läge på fjärde våningen i byggnad med hiss, mitt i ett av Uppsalas populäraste kvarter.

En välkomnande entré, luftigt vardagsrum med utgång till balkong och ett avskilt kök. Sovrum med bra förvaring i form av en rymlig klädkammare och ett fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv.

En välskött förening med gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum och trädgårdsmöbler samt grill.

Här bor du centralt i Uppsala samtidigt som omgivningarna sannerligen bidrar till en trivsam, lugn atmosfär. Vasaparken lockar såväl unga som äldre med sina fina grönytor, vackra träd och uppskattade lekpark. Välsorterad Ica och flertalet restauranger ligger i angränsande kvarter.
Ekonomikum ligger endast några minuter från lägenheten och ett stort nationsliv samt att övriga universitetsinstitutioner ligger på bekvämt avstånd.

Försäljning planeras under november/december. Anmäl gärna intresse för ev. förhandsvisning/förhandsförsäljning.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.