Såld lägenhet på Luthagsesplanaden 16 i Luthagen
Luthagen

Luthagsesplanaden 16

Välkommen till din drömbostad på Luthagsesplanaden 16!

Såld

Välkommen till din drömbostad på Luthagsesplanaden 16!

Ett fantastiskt hem med ett högt och insynsskyddat läge på fjärde våningen i en byggnad med hiss. -en bostad med härliga attribut såsom stora rum i fil som ger generösa sällskapsytor, öppen spis, två balkonger och ett tilltalande skick med originaldetaljer bevarade.
Du välkomnas av en rymlig hall som leder dig direkt in till matsalen och vardagsrummet. Här finns den öppna spisen och en av balkongerna. Köket är genomtänkt renoverat med originalinredningen bevarad. Bostaden har tre rymliga sovrum, varav ett sovrum med balkong, ett badrum och en gästtoalett samt förvaring i form av platsbyggda garderober och en klädkammare.

En välskött bostadsrättsförening som ser om sitt hus, med låg belåningsgrad som ger en stabil ekonomi.

Som boende på Luthagsesplanaden 16 bor du centralt i attraktiva kvarter. Ett stenkast från bostaden väntar restauranger, caféer och centrala Uppsalas utbud av nöjen. En kort promenad från lägenheten finns två välsorterade matbutiker, ICA Luthagens Livs och Coop på Ringgatan. För dig som pendlar så tar du dig fort till Resecentrum med cykel och föredrar du buss så går stadsbussarna en kort promenad från porten.

Visning och försäljning planeras i början/mitten av oktober. Anmäl gärna intresse för ev. förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

6 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Entré

Toalett

Kök

Matsal/Allrum

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

Inre hall

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Innergård

Exteriör

Planlösning