Såld lägenhet på Norbyvägen 61A i Sommarro
Sommarro

Norbyvägen 61A

Såld

Högst upp på Norbyvägen 61 finns nu möjlighet att förvärva en rymlig gavellägenhet med låg månadsavgift. En ljus bostad med fönster i tre väderstreck och en balkong med fri vy i sydväst. Här sitter du i eftermiddags- och kvällssolen och tittar ut över takåsarna.

Ett hem med en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymmen, ett renoverat 50-talskök med sin tidstypiska charm. Vardagsrummet är ljust och luftigt med fönster i två väderstreck och en utgång till balkongen, vilket skapar en trevlig atmosfär och gott om naturligt ljus. Balkongen har ett fritt läge och här har du en härlig utsikt.
Sovrummet är rymligt och har bra förvaring i form av tre garderober, badrum med kaklade väggar och klinkergolv.
Ovanligt bra förvaringsmöjligheter finns i form av både en klädkammare och flertalet garderober i lägenheten, och det finns även tillgång till vindsförråd och källarförråd.

Denna bostad är en del av en välskött bostadsrättsförening med låg skuldsättning och låga månadsavgifter.

Med cykel tar du dig snabbt till Uppsalas stadskärna och vill du hellre åka buss så finns det tre linjer (2, 7, 12) att välja på.
Här bor du nära Stadsskogen, en stor naturskog mitt i staden, perfekt för promenader och picknick. Den erbjuder grönska, vandringsleder, och en plats att koppla av i naturen. Några kvarter norrut finns Hågadalen som är känt för sina vackra utsikter och natursköna stigar. Det är en idealisk plats för vandring och fågelskådning, med möjligheter till avkoppling i naturen. För dig som gillar att motionera så kan man med fördel springa i Hågadalen och vintertid erbjuds skidspår om vädret tillåter.

Försäljning och visning planeras i slutet av september. Anmäl gärna intresse för eventuell förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Hall

Badrum

Exteriör

Planlösning