Såld lägenhet på Ringgatan 2F i Luthagen
Luthagen

Ringgatan 2F

Såld

Välkommen till denna trea på andra våningen av fyra, med hiss från markplan och balkong mot innergården. Ett lugnt beläget hem invid Fyrisåns trevliga promenadstråk.

En rymlig och inbjudande hall med plats för ytterkläder och bra förvaringsmöjligheter. Öppen och mycket trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och social yta. Utgång till balkong som vetter mot innergården.
Två generösa sovrum och fräscha två badrum, varav ett som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Utöver förvaringsutrymmen lägenheten finns ett separat källarförråd.

En vacker promenad längs Fyrisån tar dig snabbt in till stadskärnan. Nedanför bostaden finns bryggor som nyttjas av både unga och äldre att sola på eller ta ett dopp i ån från. I närområdet finns bra förskolor, skolor och vårdcentral. Matbutiker och diverse restauranger hittar du i grannkvarteren. För den som vill motionera inomhus finns populära Fyrishov samt en av Frisks & Svettis anläggningar i nästa kvarter och norrut väntar annars Röbo med uppskattade löparspår i omväxlande terräng.

Invändig fotografering och försäljning planeras i slutet av september. Anmäl gärna intresse för eventuell förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

3 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.