Såld lägenhet på Sågargatan 11A i Kungsängen
Kungsängen

Sågargatan 11A

Såld

Ett kvarter från Fyrisån, på Sågargatan 11 i Uppsala, erbjuds en attraktiv bostad på sjätte våningen av sex i det Industristaden. En tilltalande bostad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en ljus och rymlig atmosfär. Lägenheten inkluderar tre sovrum, dessutom finns två badrum med duschmöjligheter, och för att göra vardagen ännu smidigare finns tvättmaskin och torktumlare i ett av badrummen.
Till lägenheten hör ett praktiskt förråd och i källarplan finns även föreningens garageplatser.

Byggåret är 2018 vilket ger detta bostadshus en hög standard, modern och fräsch prägel. En välskött förening med en imponerande gemensamhetslokal för förningens medlemmar, ”Växthuset på taket”.

Kungsängen uppskattas av många inte minst för sitt utmärkta pendlarläge en kort promenad från Resecentrum och Uppsalas nav av kommunikationer. I området finns en blandning av unga par, barnfamiljer och pensionärer vilket ger en trevlig atmosfär. I området finns en stor matbutik för vardagshandling och ett kvarter från bostaden finns Fyrisån med härliga promenad- och motionsstråk. Missa inte promenadstråken söderut vid naturreservatet Kungsängen och vidare mot Ulleråker samt Ultuna. På kortare avstånd finns Uppsalas fina stadspark och i området ligger uppskattade Anna Petrus park som är en plats för lek och aktivitet som exempelvis skateboard, parkour och klätterlek. Uppsalas centrala med ett stort utbud av nöjen, affärer, restauranger och caféer ligger endast på några minuters gångavstånd.

Visa mer
Slutpris

3 900 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Entré

Sovrum 1

Sovrum 2

Balkong 1

Kök

Vardagsrum

Balkong 2

Sovrum 3

Badrum 1

Badrum 2

Takterrass

Innergård

Övriga bilder

Planlösning