Såld lägenhet på Svartbäcksgatan 43A i Centrum Uppsala
Centrum Uppsala

Svartbäcksgatan 43A

Såld

Denna fantastiska lägenhet högst upp i huset med hiss från markplan på Svartbäcksgatan 43A erbjuder en enastående boendemiljö med en fantastisk utsikt mot Domkyrkan och Fyrisån.

Välkomnande entré, luftigt vardagsrum och utgång till balkong som vetter mot Eddaspången samt Fyrisån. Här njuter du i solen från lunch till sen kväll och med enastående utsikt. Blir det för varmt så finns en praktisk markis som ger skydd mot solen. Bostaden erbjuder tre sovrum, två av dem vetter innergården och i lägenheten finns även en klädkammaren som ger gott om förvaringsmöjligheter.
Det finns också ett förråd i källaren, vilket ger extra förvaringsutrymme för saker som kanske inte används dagligen.

För den som gillar utomhusaktiviteter och grönska erbjuder föreningen en stillsam innergård som fungerar som en oas för boende i alla åldrar. Här finns trädgårdsmöbler för avslappnande stunder och en lekplats för de små familjemedlemmarna.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en tilltalande boendemiljö med härliga attribut såsom våning fem av fem, hiss från markplan och balkong med en härlig vy över Fyrisån där du kan njuta av utsikten, samtidigt som du har närhet till stadens puls och navet för Uppsalas kommunikation, Resecentrum.

Visa mer
Slutpris

4 200 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Entré

Hall

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Innergård

Områdesbilder

Planlösning