Såld lägenhet på Granitvägen 19A i Eriksberg
Eriksberg

Granitvägen 19A

Trea med balkong vänd mot väst

Såld

Trea med balkong vänd mot väst

Denna lägenhet ligger som kommande och försäljning planeras. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och vid frågor redan nu.

Stor trea i omtyckta Eriksberg. Planlösningen är mycket funktionell och erbjuder generösa ytor. De 75 kvm rymmer stor och välkomnande hall med ingång till klädkammare, kök med charmig originalinredning och plats för matbord, rymligt vardagsrum med utgång till balkong vänd mot väst, helkaklat badrum och slutligen två sovrum varav ett med ingång till klädkammare.

Föreningen Porfyren erbjuder sina medlemmar en låg skuldsättning per kvm (endast 3 438 kr enligt senaste årsredovisning) och ändå stamrenoverade byggnader med gott underhåll. Föreningens innergård är nyligen upprustad och bjuder på vacker grönska, lekplats och sittgrupper.

Som boende på Granitvägen 19A och i Eriksberg bor du mycket nära Västertorg där all typ av service väntar som exempelvis mataffärer, apotek, restauranger och vårdcentral. Inom några hundra meters avstånd finns också förskola och skola. Från dessa kvarter kan du promenera rakt ut i Hågadalen och sedan finns också Stadsskogen i ditt närområde.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 SEK

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Kök

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Badrum

Exteriör

Planlösning