Såld lägenhet på Stackmolnsvägen 85B i Fullerö Hage
Fullerö Hage

Stackmolnsvägen 85B

Marklägenhet i Fullerö Hage, altan med mycket bra solläge

Såld

Marklägenhet i Fullerö Hage, altan med mycket bra solläge

Denna lägenhet planeras att visas i augusti 2023, tillträde är flexibelt. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor redan nu på [email protected]

Yteffektiv 3:a med stor altan vänd mot väst vilket ger ett utmärkt solläge. Modernt boende med genomgående parkettgolv och där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla. Altanen blir dessutom en extra social yta att umgås på under varmare årstid. De 70 kvm rymmer även en hall med ingång till klädkammare, stort badrum med dusch och tvättmaskin, två sovrum.

Som medlem i Brf BoKlok Saturnus har du tillgång till föreningens trevliga innergårdar med bl a sandlåda, odlingsmöjligheter och grillplats. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser med elplint.

På Stackmolnsvägen 85B bor du bekvämt och barnvänligt i Fullerö Hage. I området finns i dagsläget bl a en förskola, restaurang, en bensinstation och padelbanor.

Närheten till E4:ans påfart och busshållplats med flertalet bussar från 290:an gör det också smidigt att bo här. För tågpendlaren stannar Upptåget inne i Storvreta och tåget tar er till Uppsala på 8 minuter eller Gävle samt mellanliggande stationer på under en timme. Inne i Storvreta hittar du också livsmedelsbutiker, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek och inte minst ett rikt idrotts- och friluftsliv.

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Altan

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Klädkammare

Badrum

Exteriör

Områdesbilder

Planlösning