Såld lägenhet på Hjalmar Brantingsgatan 12A i Fålhagen
Fålhagen

Hjalmar Brantingsgatan 12A

4,5:a i Fålhagen med öppen spis och balkong vänd mot sydväst

Såld

4,5:a i Fålhagen med öppen spis och balkong vänd mot sydväst

Denna lägenhet ligger som kommande och planeras att visas under våren 2023. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maria Persson för mer information och vid frågor redan nu.

Med gavelläget högst upp och med ett mycket inbjudande rumssamband kan det här vara grunden till ditt nästa drömboende. 1940-talets generösa takhöjd, en värmande och originellt designad eldstad samt inte minst de vackra fönsterbrädorna i sten minner just om ursprunget här vilket kommer skänka extra karaktär till hemmet. Balkong i bästa sydvästläge och ett utsökt pendlarläge är andra mycket positiva egenskaper med att bo just här.

De 97 kvm erbjuder en välkomnande hall, kök med gott om plats för både matlagning och ett middagsbord, vardagsrum med angränsande "halva" som med fördel kan användas till en matsalsdel, tre sovrum, badrum och klädkammare.

Som boende på Hjalmar Brantingsgatan 12A och i Fålhagen bor du med ett utmärkt pendlarläge såväl via tåg som via bil norr eller söderut. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med en välsorterad ICA och annan service. Åt andra hållet finns Willys så storhandlingen kan enkelt skötas utan bil för dig som bor här. Ett par stenkast bort väntar Uppsalas stadskärna.

Bostadsrättsföreningen Tegelgården erbjuder sina medlemmar välskötta byggnader och en mycket inbjudande, stor innergård. Skuldsättningen per kvm är endast 1 013 kr enligt föreningens senaste årsredovisning vilket får betraktas som mycket positivt. Den stora innergården bjuder bl a på vackra rabatter, diverse träd, vinbärsbuskar och även en pergola med utemöbler samt angränsande grillplats.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 800 000 SEK

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Innergård

Övriga bilder

Planlösning