Såld lägenhet på Geijersgatan 12B i Luthagen
Luthagen

Geijersgatan 12B

Såld

I hjärtat av Luthagen finns nu möjlighet att förvärva en rymlig femma om ca 126 kvm. En mycket väldisponerad gavellägenhet på andra våningen med generösa sällskapsytor i form av matrum och vardagsrum, fungerande öppen spis, balkong och ett trivsamt burspråk. Kök med ljus inredning och matplats vid fönstret, tre separata sovrum, ett badrum och en gästtoalett.
Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering. Till lägenheten finns ett källarförråd och ett stort vindsförråd.

En insynsskyddad och trivsam innergård med en sittgrupp, pallkragar och grillmöjligheter för medlemmarna i föreningen. En stabil förening med låg belåningsgrad.

Som boende på Geijersgatan 12 i Luthagen bor du i lugna kvarter med promenad avstånd till Uppsalas stadskärna med allt vad Uppsala har att erbjuda. I Luthagen finns allmän service och flera matbutiker, ICA, Coop och Nelins. För dig som motionerar ligger Stabbyskogen på bekvämt avstånd och i området finns även gym. För dig som pendlar går det fort att ta sig till Resecentrum, både till fots och med cykel.

Anmäl intresse för ev förhandsvisning

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.