Såld lägenhet på Kyrkogårdsgatan 45B i Luthagen
Luthagen

Kyrkogårdsgatan 45B

Tvåa högst upp i huset med balkong och öppen spis!

Såld

Tvåa högst upp i huset med balkong och öppen spis!

Välkommen till en unik tvårumslägenhet högst upp i huset på Kyrkogårdsgatan 45 i Uppsala! Här kan du njuta av fantastiska ytskikt och en trivsam atmosfär med underbar balkong och en öppen spis. Lägenheten har en generös takhöjd och rymmer en härlig blandning av moderna och klassiska detaljer. Det renoverade köket är både elegant och funktionellt, med integrerad diskmaskin och induktionsspis. Sovrummet är stort nog för en bekväm säng och har två garderober med gott om förvaringsutrymme. Det fullt utrustade badrummet är helkaklat med badkar. Utöver förvaringen i lägenheten tillhör även två förråd.

Bostadsrättföreningen är välskött och har genomgått flera renoveringar, såsom fasad, balkonger, tak och stammar. Föreningen har också en låg skuldsättning, vilket ger trygghet för dess medlemmar. Som medlem i föreningen har du tillgång till flera gemensamhetsutrymmen, såsom gym, tvättstuga och cykelförråd samt en fantastisk innergård med trädgårdsmöbler, pergola och grill - perfekt för sommardagar och kvällar!

Läget är perfekt för dig som vill ha en kombination av stadsliv och natur. Här bor du i närheten av stadskärnan med närhet till parker, matbutiker, gym, restauranger, caféer, apotek och postombud. Ekonomikum ligger på gångavstånd och Uppsala universitet och Engelska parken ligger bara 6 minuter bort med cykel. Du kan också lätt cykla till BMC, Ångström och Polacksbacken. Om du vill motionera finns Stabbyskogen med sina fina motionsspår och natursköna omgivningar på bekvämt avstånd. Med goda kommunikationer via stads- och regionbussar kan du enkelt ta dig till Västerås och Enköping. För pendlare till Stockholm finns påfart till E4:an i närheten och Resecentrum ligger bara 15 minuter bort med cykel.

Denna unika bostad är verkligen en pärla i Luthagen.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 325 000 SEK

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Köksdel

Sovrum

Balkong

Hall

Badrum

Fasad

Planlösning