Såld lägenhet på S:t Olofsgatan 41B i Höganäs
Höganäs

S:t Olofsgatan 41B

2,5:a i Höganäs

Såld

2,5:a i Höganäs

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS.
~Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka in dig på visning, 0707 820011~

Originellt planerad gavellägenhet i Höganäs med lugnt balkongläge mot föreningens innergård. De 54 kvm har en härlig atmosfär inte minst tack vare att kök och vardagsrum bytt plats. 1940-talet gör sig också påmint på ett trevligt vis med generös takhöjd och vackra, breda fönsterbrädor i klassisk natursten. Här erbjuds du hall, kök i halvöppen planlösning med vardagsrum, "halva"/möblerbar hall som passar utmärkt som arbetshörna, sovrum mot innergården och med utgång till balkong, badrum med tvättmaskin.

Som boende på S:t Olofsgatan 41B och i Höganäs bor du pendlarvänligt samt nära service vid affärshuset Kvarnen med bl a en välsorterad ICA, frisör och restauranger. Ett par kvarter ytterligare från lägenheten befinner du dig mitt i stadskärnan.

Brf Nejlikan erbjuder sina medlemmar en välskött byggnad där många av de stora renoveringarna redan är utförda som t ex stambyte, tak - och fönsterrenovering samt installerade solcellspaneler. Gemensamt el-abonnemang bidrar ytterligare till god boendeekonomi och skuldsättningen per kvm är endast 2 338 kr enligt senaste årsredovisningen vilket får betraktas som positivt. Inom föreningen har du tillgång till cykelförråd, hobbyrum, samlingslokal och tvättstuga. Två förråd tillhandahålls till lägenheten.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Halva

Sovrum

Balkong

Badrum

Hall

Exteriör

Planlösning