Såld villa på Dalby-Viggeby 170 i Dalby - Viggeby
Dalby - Viggeby

Dalby-Viggeby 170

Såld

Med ett lantligt läge inte långt från Mälaren finns möjlighet att förvärva ett mycket smakfullt enplanshus från Myresjöhus. Här bor du ca 15 minuter från Uppsala med bil, busshållplats ca 650 meter från hemmet och med naturen som granne.

Ett tilltalande hus med en genomtänkt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillsammans med ryggåstak och braskamin ger dig luftiga sällskapsytor med hög mysfaktor. Tre privata sovrum, varav ett med eget badrum, en tvättstuga med groventré och stort badrum.
Från vardagsrummet når du altanen mot trädgården på baksidan av huset. Här har du sol från lunch till sen kväll under sommaren.

En stor och välplanerad tomt som omges av gärdesgård och Avenbok. På tomten finns bl.a. fina planteringar, flertalet bärbuskar, äppleträd och syrener samt fina gräsytor för lek och spel. Uppfart med plats för flera bilar, en carport och ett varmförråd med bra förvaringsmöjligheter.

Ett väldigt bra alternativ för dig som funderar på att bygga nyproduktion.

Försäljning planeras i mitten/slutet på augusti. Anmäl dig gärna för en ev. förhandsvisning.

Mvh Tomas

Visa mer
Slutpris

5 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.