Såld lägenhet på Torkelsgatan 2B i Fålhagen
Fålhagen

Torkelsgatan 2B

FAST PRIS! Ljus och fin 2:a i Fålhagen med ypperligt balkongläge

Såld

FAST PRIS! Ljus och fin 2:a i Fålhagen med ypperligt balkongläge

Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är först till kvarn principen som gäller. Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Tack vare läget högst upp och husets placering i området väntar här ett mycket ljust hem med härlig utsikt över Fålhagens villlakvarter. Med utsikten kommer här också ett ogenerat boende med begränsad insyn. Med generös takhöjd och genomgående ljusa trägolv samt vitmålade väggar förstärks den sköna, fridfulla atmosfären här. De 54 kvm är välplanerade och erbjuder välkomnande hall, kök med originellt designat kök och rymlig matplats, vardagsrum med utgång till balkong vänd mot sydväst, sovrum, helkaklat badrum.

Som boende på Torkelsgatan 2B och i Fålhagen bor du endast några minuter från tågstationen vilket ger ypperliga pendlingsmöjligheter. Det finns gott om boendeparkering längs med denna gata och nere vid Liljegatan finns bl a en modern Coop-butik, en nyöppnad sushi (Mirai), en pizzeria samt diverse annan service. I närliggande kvarter finns även en Willys-butik så storhandlingen kan enkelt skötas utan bil. Ett par stenkast bort väntar Uppsalas stadskärna. Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 390 000 SEK

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Hall

Badrum

Innergård

Gym

Samlingslokal

Bastu/relax

Övriga bilder

Planlösning