Såld lägenhet på Fyrislundsgatan 21A i Salabacke
Salabacke

Fyrislundsgatan 21A

Modern trea i attraktivt område!

Såld

Modern trea i attraktivt område!

Här finner ni ett modernt boende med öppna sällskapsytor och insynsskyddat läge på våning tre av sex. En väldisponerad lägenhet om 80 kvm fördelat på en välkomnande entré, social planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum varav den ena har utgång till en fantastisk balkong. Ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i hall och sovrum samt ett förråd i källaren.

Brf Knäckepilen är en välskött förening med en trevlig innergård och gemensam takterrass för medlemmarna. På takterrassen finns det fina sociala ytor med grillmöjligheter, trädgårdsmöbler, odlingslådor och solstolar. I övrigt finner ni även sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband.

Som boende på Fyrislundsgatan 21A har du närhet till all önskvärd service som apotek, ICA-butik, restauranger, konditori och frisörsalong. Bostaden är belägen med ett bekvämt gångavstånd till grönskande parker och motionsspår. Här bor du i ett citynära läge med närhet till stadsbussarna. Är du sugen på shopping har du Uppsalas största köpcentrum, Gränbystaden, inom gångavstånd där du finner ett stort utbud av restauranger, affärer och annan önskvärd service. Stadskärnan tar du dig till med cykel på bara 10 minuter.

Lägenheten säljs till fast pris och först till kvarn principen tillämpas!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning, Emilio Silva, 072-014 45 86.

Visa mer
Slutpris

2 620 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Sovrum 1

Balkong

Badrum

Sovrum 2

Hall

Fasad

Innergård

Området

Takterrass

Planlösning