Såld lägenhet på Kungsgatan 37C i Centrum Uppsala
Centrum Uppsala

Kungsgatan 37C

1800-talsvåning med kakelugn i centrum!

Såld

1800-talsvåning med kakelugn i centrum!

Nu ges chansen att förvärva en sekelskiftesvåning med kakelugn och en adress mitt i centrum med närhet till allt!

På en ostörd och eftertraktad adress saluförs en väldisponerad sekelskiftesfyra med en genomgående planlösning. Här trivs man från första stund med tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, elegant kakelugn och generös takhöjd. Med fönster i två väderstreck bidrar detta till genomgående härligt ljusflöde och rymd. Här finner du ett väl tilltaget vardagsrum som skapar goda ytor för umgänge och samvaro. Smakfullt kök med fin plats för matbord intill fönster. Vidare disponerar bostaden tre rymliga sovrum och två stycken stambytta badrum. Till lägenheten tillhör även ett större källarförråd.

Här bor du i populära brf Svanen som är en välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Här har många renoveringar och underhåll redan utförts. Som medlem i föreningen erbjuds cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga, hobbyrum och en mysig innergård med utemöbler att nyttja. I månadsavgiften ingår även TV och internet.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 775 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Matplats

Vardagsrum

Entré

Hall

Sovrum 1

Sovrum - Arbetsrum

Sovrum 2

Badrum 1

Badrum 2

Fasad

Innergård

Området

Övriga bilder

Planlösning