Såld lägenhet på Norrtäljegatan 6A i Fålhagen
Fålhagen

Norrtäljegatan 6A

Såld

På våning fyra av fem med hiss från markplan finns nu möjlighet att förvärva en ljus gavellägenhet med ett insynsskyddat läge. Här bor du i främre delen av Fålhagen, bara en kort promenad från Resecentrum och Uppsalas stadskärna. En välskött bostadsrättsförening med bra parkeringsmöjligheter i form av ett eget garage i källaren.

En välkomnande hall, renoverat kök med matplats utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Luftigt vardagsrum med ett burspråk och flera fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Två sovrum och ett matrum (tidigare sovrum), en separat gästtoalett och ett stort badrum.

Uppsalas stadskärna väntar bara ett kvarter bort, en av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med flera grönområden och parker men med närhet till stadens puls. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksalatorg och gallerian Kvarnen med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Vaksalaskolan och Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Som boende på Norrtäljegatan 6 bor du med ett fantastiskt pendlarläge med Resecentrum bara några minuter bort samt flera mysiga kvartersrestauranger.

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.