Kantorsgatan 7 Kapellgärdet
Kapellgärdet

Kantorsgatan 7

Välplanerad trea med solig balkong

Till salu

Välplanerad trea med solig balkong

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS.

Välkommen hem till Kantorsgatan 7, där några av dess fördelar är en social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Två rymliga sovrum, gott om förvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en solig balkong. Lägenheten är belägen i ett attraktivt läge, i det nybyggda området Kapellgärdet.

Ett stadsnära boende endast ca 5 minuters cykelväg till city.

~Kontakta mäklaren redan idag för att boka privatvisning 070 555 42 89~

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Fast Pris: 2 650 000 kr
 • Boarea: 71 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 4, hiss finns, hiss från markplan
 • Avgift: 4 328 kr inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 120 kr för TV och bredband.
 • Förening: Inreda
 • Byggnadsår: 2022
 • Område: Kapellgärdet, Uppsala
Fast Pris

2 650 000 kr

Visningar

2 Okt
Kontakta mäklaren för att boka tid!
Ansvarig mäklare
Madelene Norberg

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kantorsgatan 7

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS.

Nu har ni chansen att bli den första att flytta in i denna rymliga trea på Kantorsgatan 7. Dess kvadratsmarta planlösning och fantastiska ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck, gör att detta är utmärkt bostad med fina sociala ytor. Lägenheten om 71 kvm, ligger på första våningen en trappa upp, med två rymliga sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, hall med gott om förvaring samt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. (bilder från visningslägenhet belägen på vån 2)

Brf Inreda, har en grönskande och trevlig innergård, där du även har tillgång till välsorterat sophus. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Tv och bredband. Byggnaden är ett nybyggt flerbostadshus med hiss från markplan om 4 våningar och förråd på vinden. Garage under uppförande på grannfastigheten.

I detta nybyggda område finns närlivs, frisör, gym, förskola, skola och populära Portalparken samt Kapellgärdsparken för de äldre barnen. På den upprustade innergården finns grillmöjligheter och lekpark. Bostaden är belägen på bekvämt gångavstånd till stadskärnan och på vägen finns Vaksalatorg med Kvarnen, UKK och Resecentrum. För dig som pendlar har du mycket gott läge här, då du tar dig med cykel till centralstationen på under 10 minuter. Bra kommunikationer med stadsbussar och med bil går det fort att ta sig till både E4:an och 55:an.

 • Välplanerad trea
 • Bli den första att flytta in
 • Fina sociala ytor och rymligt balkong

Balkong

Fantastisk balkong i utmärkt söderläge med utsikt mot innergården. Här får du plats för både utemöbler samt socialt umgänge. (bilder från visningslägenhet belägen på vån 2)

Visa mer

Vardagsrum

Vacker vardagsrum med fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet samt balkongdörren i glas. Här får du en fin yta för både större vardagsrumsmöbel och fint socialt umgänge. Ekparkett och vitmålade väggar. (bilder från visningslägenhet belägen på vån 2)

Visa mer

Kök

Välutrustat och stilrent kök med inredning från IKEA. Fina arbetsytor på vidsträckt arbetsbänk med ljusgrå laminerad yta, med gott om förvaring i överskåp och lådor. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys i rostfritt, inbyggd mikrovågsugn, ugn, spishäll, fläkt samt kaklad yta över arbetsbänk och häll. I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finns det en naturlig plats för matbordet framför fint ljusinsläpp. Ekparkett och vitmålade väggar. (bilder från visningslägenhet belägen på vån 2)

Visa mer

Sovrum

Lägenheten har två rymliga sovrum där båda har fönster belägna mot innergården. Förvaring i garderober. Ekparkett och vitmålade väggar. (bilder från visningslägenhet belägen på vån 2)

Visa mer

Hall

Rymlig hall med förvaring i stor skjutdörrsgarderob samt dubbelgarderob med städskåp. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. (bilder från visningslägenhet belägen på vån 2)

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, med praktiskt arbetsyta på bänk ovanför samt förvaring i överskåp. Dusch, toalett, handfat med kommod samt belyst spegel. (bilder från visningslägenhet belägen på vån 2)

Visa mer

Föreningen

Välkommen hem till nybildade bostadsrättsföreningen Inreda. Du har en grönskande och trevlig innergård precis utanför dörren, där du även har tillgång till välsorterat sophus. Byggnaden är ett nybyggt flerbostadshus med hiss från markplan om 4 våningar och förråd på vinden. Garage under uppförande på grannfastigheten.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Madelene Norberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 328 kr, inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 120 kr för TV och bredband.
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
71 m² föreningens information
Våning
1 av 4, hiss finns
Andel i förening
2,0201 %

Föreningen

Namn
Inreda
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
62 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Du behöver inte gå långt när du bor i Brf Inreda. Du har en grönskande och trevlig innergård precis utanför dörren. Ditt förråd finns antingen på vinden eller på gården. Bekvämligheter finns såsom hiss, garage och cykelförråd.
Tv och Bredband
Tele 2
Parkering
16 platser i granngaraget

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft med återvinning
Hiss
Ja, hiss från markplan
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd på vinden

Ekonomi

Fast Pris
2 650 000 kr
KOMMUNALSKATT
33,111%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
1 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Driftskostnader enligt schablon

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.