Såld lägenhet på Rundelsgränd 2B i Övre Slotts
Övre Slotts

Rundelsgränd 2B

Såld

Välkomna till denna otroligt fina och unika 50-talslägenhet i etage med öppen spis och terrass med fantastisk utsikt mot domkyrkan. Bostaden är belägen på våning fyra av fyra i välskött hus med hiss från markplan och erbjuder fina tidstypiska detaljer kombinerat med exklusiva materialval. Här bor ni i ett optimalt läge med vacker omgivning på Övre Slotts, med direkt närhet till allt vad Uppsala stad har att erbjuda.
Planlösningen fördelas på en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett ljust och luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stort fönsterparti samt en fantastisk terrass och utsikt mot Domkyrkan och Gustavianum. Vidare erbjuder lägenheten ett renoverat och tilltalande kök med matplats, två mysiga sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett ljust vindsrum med synliga takbjälkar och takfönster i tre väderstreck.

Bostaden har genomgående fina ytskikt, fönster i flera väderstreck och inbjudande sällskapsytor som tillsammans skapar en mycket härlig och hemtrevlig atmosfär.
Som boende i Brf Fagra Fjärdingen bor ni i en förening med god ekonomi och låga avgifter, mycket tack vare föreningens uthyrning av lokaler. Föreningens medlemmar har även tillgång till en avskild innergård med grönytor och utemöbler samt en stor takterrass med kvällssol. Här bor ni i ett lugnt läge mitt i stadskärnan med bekvämt gångavstånd till all nödvändig service, restauranger och butiker. Här finns fina promenadstråk längs Fyrisån och flera trevliga parker, och för den som vill ut i naturen är det varken långt till Stabbyskogen, Stadsskogen eller Hågadalen.

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Kök

Vardagsrum

Terrass

Vindsvåning

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Drönarbilder området

Gemensam takterrass

Exteriör

Övriga bilder

Planlösning