Såld lägenhet på Portalgatan 13 i Kapellgärdet
Kapellgärdet

Portalgatan 13

Välplanerad 4:a på Kapellgärdet

Såld

Välplanerad 4:a på Kapellgärdet

Välkomnande och mycket trevlig, välplanerad fyra med fint ljusinsläpp, genomgående ekparkett samt stadsnära läge i populära Kapellgärdet. De 92 kvm rymmer en mycket välkomnande hall, rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong, kök med plats för matbord och umgänge samt utsikt mot den gröna innergården. Lägenheten rymmer vidare tre sovrum, badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Rejäl klädkammare och goda förvaringsmöjligheter. Den inglasade, gemytliga balkongen ligger vänd mot väst och används flitigt av nuvarande ägare stora delar av året. Här kan du njuta av både ljumma sommar- och höstkvällar. För den som uppskattar odling finns det utrymme även för detta här.

Här bor du med all nödvändig service så som matvarubutik, kiosker med postombud, frisör, vårdcentral, restauranger med mera inom promenad- och cykelavstånd. För rörelse och aktivitet finns bland annat en skatepark, flera gym, Lötens konstgräs, kolonilottsområde och utegym att tillgå i närområdet. Även kommunikationsmöjligheterna är mycket bra med gångavstånd till kultur och nöje vid UKK, Uppsala Centralstation och busshållplats med nära samt praktiska bussförbindelser. Bra pendlarläge med mindre än 10 minuters bilfärd till E4:ans norra påfart. Föreningen som har god ekonomi erbjuder fördelaktiga priser på parkering och garage, 200 kr respektive 700 kr. Stort och praktiskt källarförråd tillhandahålls av föreningen till lägenheten och ligger på bottenvåningen i samma trappuppgång.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Hall

Badrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Exteriör

Övriga bilder

Planlösning