Jan Fridegårds väg 5 Gamla Uppsala
Gamla Uppsala

Jan Fridegårds väg 5

Såld

Välkommen till Jan Fridegårds väg 5, ett barnvänligt boende i modernt kedjehus från 2007! Ett perfekt boende för dig som vill bo i villa men ha tid över till annat, detta är bekvämt och lättskött boende tack vare sin lagom stora tomt och att huset är i modern standard!

Stor uteplats på entrésidan med sol under större delen av dagen och kvällen samt en ännu större altan på baksidan med sol från morgon till efter lunch. Trädgården på baksidan är lagom stor för lek och t.ex. en studsmatta och vill man ha mer yta för bollspel går man bara utanför grinden till den stora allmänningen med gräsplaner och lekplats!

Perfekt planlösning med badrum, kök och vardagsrum i entréplan och 4 bra sovrum, badrum och en stor balkong på övervåningen! Köket har genomgått en uppfräschning under 2022 och har vitvaror som bytts under 2020-2022. Detsamma gäller väggarna i huset som målats i stilrena färger under de senaste åren.

Egen carport med plats för två bilar och med uttag för motorvärmare. Elskåp sitter i carporten så installation av laddbox till elbil kan ske smidigt. Ett boende med hög standard som med sin bergvärme ger låga driftkostnader.

Gemytlig samfällighet med god gemenskap och låga samfällighetsavgifter där mycket ingår (t.ex. tv och bredband 100 mb/s från Telia, sophämtning och skötsel av vägar och allmänna ytor). Fornby som område består av över 150 fastigheter med mestadels barnfamiljer. Inom 5-10 minuters promenad finns en handfull andra förskolor samt både Gamla Uppsala skola och Fredrika Bremerskolan.

Kort cykel- och gångväg till Willys, City Gross och övriga affärer och service vid Gränbystaden. Även promenadavstånd till foodcourt Gamla Uppsala. Cirka 100 meter till vältrafikerad busshållplats (bl.a. buss nr 2 till centrum). Läget är även optimalt i den bemärkelsen att man lätt kan nå både E4:an, samt väg 288 mot Östhammar/Öregrund och väg 55 mot Enköping/Västerås bara en kilometer bort - perfekt för bilpendlaren!

Visa mer
Slutpris

5 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Tomas Östlund

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.