Ängskavlevägen 28 Knivsta
Knivsta

Ängskavlevägen 28

Stillsamt läge

Såld

Stillsamt läge

Kontakta mäklaren för att boka privatvisning. Detta objekt är nyligen besiktigat samt försäkrat mot dolda fel. Protokoll finns på mäklarens hemsida under dokument.

Välkommen till detta mycket populära, barnvänliga område och en adress belägen på en lugn återvändsgata. Huset erbjuder välutrustat och stort kök med rejält utrymme för matplats, vardagsrum med fönster i två väderstreck, två badrum, fyra sovrum tack vare inredd vind. Här finns också garage, två uteplatser med stor altan bak med dags- och kvällssol och en lättskött trädgårdstomt med gräsmatta. Fiber indraget.

Kölängen är ett stillsamt område med promenadavstånd till Högåsskolan (1 km), Norrgårdens förskola (500 m), Särstabadet (ca 1,4 km) och båtklubb. Knivsta centrum är också på promenadavstånd med ett bra utbud av matbutiker (bl.a. Ica och Willys), restauranger, systembolag, apotek och gym mm. Läget gör det också mycket lätt att pendla med både tåg och bil. Med tåget tar det endast 9 minuter till Uppsala från Knivsta och till Stockholm en knapp halvtimme.

Visa mer
Ansvarig mäklare
Assisterande

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.