Norbyvägen 75A - FAST PRIS Sommarro
Sommarro

Norbyvägen 75A - FAST PRIS

Minitvåa i attraktiva Sommarro

Till salu

Minitvåa i attraktiva Sommarro

Välkommen hem till Norbyvägen 75A, ett kvadratsmart och yteffektivt boende i attraktiva Sommarro.

Denna ombyggda lägenhet, är enligt ekonomisk plan registrerad som en etta, men säljaren använder bostaden idag som en mini-tvåa. Med fina sociala ytor i vardagsrum och kök, samt ett sovrum med både plats för säng och förvaring. Balkong i västerläge, med utsikt mot grönskande innergård. Fräscht helkaklat och stamrenoverat badrum och förvaring i källarförråd.

Här bor du omtyckt förening med god ekonomi, där många av de större renoveringarna är gjorda. Bostaden har närhet till Uppsala stadsskog och med en kortare cykeltur tar du dig smidigt in till stadskärnan. Fina cykelvägar finns även till Uppsala Universitets campusområden.

Bör upplevas på plats, du välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Fast Pris: 2 095 000 kr
 • Boarea: 42 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 2 av 3
 • Avgift: 2 413 kr inkl. värme, vatten och TV.
 • Förening: Sommarro nr 2
 • Byggnadsår: 1946
 • Område: Sommarro, Uppsala
Fast Pris

2 095 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Norbyvägen 75A - FAST PRIS

-Chans till snabbt avslut, flexibelt tillträde-

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS.
~Kontakta mäklaren redan idag för att boka privatvisning 070 555 42 89~

Här bor du invid Uppsalas härliga stadsskog samtidigt som diverse restauranger och service som väntar nere på gatan. Cykelturen in till stadskärnan går på under tio minuter och här passerar du vacker bebyggelse samt botanisk park som bara denna sida av stan kan erbjuda. För studenten så är Uppsalas Universitets campusområden som BMC, Blåsenhus och Ångström i närheten med några få minuters cykelväg bort.

En riktig pärla i det omtyckta bostadsområdet i Sommarro. Denna praktiska lägenhet, är enligt ekonomiskplan registrerad som en etta där säljarna idag använder den som en praktisk mini-tvåa om 42 kvm. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med kvällssol, ett renoverat kök med flera bevarade originaldetaljer, där nytt möter gammalt på ett väldigt smakfullt vis. Utrymmet mellan kök och vardagsrum använder säljarna idag till ett mindre sovrum med fint ljusinsläpp och förvaring, samt ett helkaklat och stamrenoverat badrum.

Lägenheten passar utmärkt för både singelboende som samboliv, student eller färdigutbildad akademiker.

Varmt välkommen på visning!

 • Utmärkt minitvåa
 • Attraktivt område
 • Chans till snabbt tillträde

Vardagsrum

Vackert vardagsrum med vitmålat parkettgolv och målade väggar. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till balkongen. Vardagsrummet rymmer både soffa och matbordsdel om så önskas.

Visa mer

Kök

Omsorgsfullt och smakfullt renoverat kök, med bevarade originalskåp och beslag. Fina arbetsytor på arbetsbänk i estetisk dansk kompaktlaminat, med nedfälld ho. Dessutom är det gott om förvaring i höga skåp samt skafferi. Köket är utrustat med kyl/frys i mattsvart färg, varmluftsugn, spishäll och fläktkåpa i rostfritt stål. Kaklad yta över arbetsbänk och häll. Ljusinsläpp från fönster, plats för mindre matbord. Svartvitt-rutat klinkergolv och målade väggar, som bryts av med en fondtapet.

Visa mer

Sovrum

Lägenheten har idag ett praktiskt sovrum, där det ursprungliga köksskåpet idag är ombyggt till förvaring i garderob. Fridfullt ljusinsläpp från stort fönster. Vitmålat parkettgolv och målade väggar, samt tapetserad fondvägg.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vitt klinkergolv och vita kaklade väggar. Handfat med belyst spegelskåp ovanför, duschplats med draperi, toalett och toppmatad tvättmaskin.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med fina avhängningsytor för ytterkläder och skor. Snyggt grönt mönstrat handgjort klinkergolv av modell "Dandelion" och målade väggar.

Visa mer

Balkong

Balkong i västerläge med utsikt mot grönskande innergård med plats för utemöbler där du kan avnjuta härlig kvällssol. Även platsbyggd odlingshörna, med spaljé som samtidigt erbjuder ett insynsskydd mot grannarna.

Visa mer

Föreningen

Brf Sommarro nr 2 bildades 1946, då sista huset färdigställdes. Till föreningen hör fem stycken flerbostadshus, med adresserna Lindsbergsgatan 10-14 och Norbyvägen 73-75. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, hobbyrum, lekplats, grillplats och cykelförråd.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 413 kr, inkl. värme, vatten och TV.
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
42 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,9395 %
Andel av årsavgift
0,91 %

Föreningen

Namn
Sommarro nr 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
84 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Sommarro nr 2 bildades 1946 och till föreningen hör 5 fastigheter: Lindsbergsgatan 10-14 med 18 lägenheter i varje fastighet samt Norbyvägen 73-75 med 15 lägenheter i varje fastighet. Byggnaderna uppfördes under åren 1945-46. Totalt omfattar föreningen 84 lägenheter, fördelade på 15 ettor, 51 tvåor och 18 treor. Lägenhetsytan varierar mellan 29 och 79 kvadratmeter.
Information om månadsavgiften
inkl. värme, vatten och TV.
FÖRENINGENS EKONOMI
Ingen beslutat avgiftsförändring, detta ses över varje höst i samband med det årliga budget arbetet (avstämt 2022-05-12)
Tv och Bredband
Tv - Tele2
Bredband - Telenor/Tele 2
Parkering
Kallgarage ink el-plint 750 kr per kvartal
Bilplats med el-plint 450 kr per kvartal

Separat kösystem tillämpas, just nu är det ingen i kö (avstämt 2022-05-12)
Övrigt
I föreningen finns tvättstuga, torkrum, hobbyrum, lekplats, grillplats och cykelförråd. Lägenheten disponerar två källarförråd.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2006-2008 - Genomförde föreningen omfattande renovering av byggnaderna på fastigheten. Då skedde stambyte, omdragning av elledningar, takrenovering, omgjutning av balkonger, fönsterrenovering med ljud- och värmeisolerande tredje innerruta, nya
lägenhetsdörrar samt nya entrédörrar.

Därefter löpande underhåll enligt plan, varav det inte är några större planerade renoveringar inplanerade.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1946
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Lägenheten disponerar två källarförråd.

Ekonomi

Fast Pris
2 095 000 kr
KOMMUNALSKATT
33,111%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
6 000 kr/år
Försäkring
4 236 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
10 236 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2019-06-03
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
146 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.