Björkgatan 5A Fålhagen
Fålhagen

Björkgatan 5A

Gavelläge

Såld

Gavelläge

- Kontakta mäklaren för att boka privatvisning 070 48 49 410 -

Med ett synnerligen skyddat och barnvänligt läge i Fålhagen ligger detta radhus i två plan om ca 118 kvm. En välkomnande entré, WC som är helkaklad och med golvvärme, ett rymligt kök med plats för ett stort matbord och ett luftigt vardagsrum med utgång till altanen som har perfekt solläge. På entréplan finns även tvättstuga med dusch och en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. På övre plan finns tre sovrum, ett badrum och en rymlig hall med plats att använda exempelvis till mer förvaring.

Björkgatan 5A är en adress som ger ett centralt boende med promenadavstånd till Vaksala torg, Resecentrum och stadskärnan. I närområdet finns två lekplatser och i Fålhagen finns flertalet lekplatser, populära förskolor och skolor. Bra kommunikationer med stadsbussar från Vaksalagatan och med bil går det fort att ta sig ut till E4:an.

Ett bekvämt och barnvänligt boende, skyddad från trafik med ett centralt läge i Uppsala. Ett perfekt hem för den som söker en större bostad i Fålhagen.

Visa mer
Slutpris

4 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Assisterande
Madelene Norberg

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.