Såld lägenhet på Torngatan 2 i Kapellgärdet
Kapellgärdet

Torngatan 2

Rymlig trea på Kapellgärdet med två balkonger

Såld

Rymlig trea på Kapellgärdet med två balkonger

Välkomnande och mycket trevlig, välplanerad trea med med ett stadsnära läge i populära Kapellgärdet. De 83 kvm erbjuder hall med ingång till klädkammare, stort vardagsrum med utgång till en inglasad balkong, kök med plats för matbord och umgänge. Lägenheten rymmer vidare två sovrum varav ett med utgång till balkong, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen som nås från vardagsrummet ligger vänd mot väst och fungerar som ett extra rum stora delar av året tack vare inglasningen.

Här bor du med all nödvändig service så som matvarubutik, kiosker med postombud, frisör, vårdcentral, restauranger med mera inom promenad- och cykelavstånd. För rörelse och aktivitet finns bland annat en skatepark, flera gym, Lötens konstgräs, kolonilottsområde och utegym att tillgå i närområdet. För dig med mindre barn erbjuder den trevliga innergården även en stor sandlåda och närmsta lekplats är Portalparken. Även kommunikationsmöjligheterna är mycket bra med gångavstånd till kultur och nöje vid UKK, Uppsala Centralstation och busshållplats med nära samt praktiska bussförbindelser. Bra pendlarläge med mindre än 10 minuters bilfärd till E4:ans norra påfart.

Visa mer
Slutpris

3 325 000 kr

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong 1

Kök

Sovrum 1

Balkong 2

Sovrum 2

Badrum

Hall

Innergård

Exteriör

Planlösning