Spetsvägen 38 Nåntuna
Nåntuna

Spetsvägen 38

Fantastiskt radhus om 166 kvm med pool

Såld

Fantastiskt radhus om 166 kvm med pool

Välkommen till ett fantastiskt radhus i populära Nåntuna. Huset erbjuder pool uppvärmd med luftvärmepump, två uteplatser och en balkong, bevattningssystem för gräsmattan, laddstation för elbil och plats för två bilar på uppfarten. Genomgående fina ytskikt, en rymlig hall men fönster i två väderstreck, två helkaklade badrum med golvvärme och ett stort kök som med sin yta och plats för en stor matsalsgrupp bjuder in till härliga middagar och social samvaro.

Övervåningen har förutom sitt stora helkaklade badrum med både dusch och badkar också ett sovrum med anslutning till balkong och ett rum intill som med fördel kan nyttjas som dressing room eller varför inte lekrum eller hemmakontor. Sammantaget har detta hus en planlösning med mängder av fördelar och bra funktion i förhållande till fördelning av rum på de två våningarna och disposition av boarea. Här är fiber indraget och det finns nätverksuttag (Cat6-kabel) i alla rum.

Varmt välkommen på visning!

- Kontakta mäklaren för privatvisning 070 555 42 89 -

Visa mer
Slutpris

5 712 345 kr

Ansvarig mäklare
Madelene Norberg

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.