S:t Johannesgatan 36A Kungsgärdet
Kungsgärdet

S:t Johannesgatan 36A

Såld

Yteffektiv etta i uppskattade kvarter där Internet ingår i månadsavgiften. De 33 kvm rymmer möblerbar hall, rum och kök i öppen planlösning, helkaklat badrum. Genomgående ljusa färg- och materialval på väggar samt golv. Två fönster och utgång till fransk balkong samt extra gavelfönster släpper in dagsljuset samt gör rummet extra trivsamt.

Som boende på S:t Johannesgatan 36A och i denna del av stan bor du med gångavstånd till Uppsalas stadskärna. På denna sida av centrum ligger flertalet av Universitetets institutioner vilket också gör dessa lägenheter mycket intressanta för studenter. I närområdet finns en ICA-butik och för dig som uppskattar att träna erbjuds bra möjligheter till det vid Ekeby bruk. Hågadalen erbjuder också härliga möjligheter till motion och friluftsliv, sommar som vinter.

För pendlaren är kommunikationerna goda härifrån med hållplats för stadsbuss och regionsbuss som ligger på kort avstånd. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du också nära till Bärbyledens påfart som smidigt tar dig vidare upp på E4:an. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

1 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.