Målgårdsvägen 13 Alsike
Alsike

Målgårdsvägen 13

Stor villa med garage och pool

Såld

Stor villa med garage och pool

Stor villa med 183 kvm fördelade på två plan. Här erbjuds ett välskött hus med bra planlösning, lättskött tomt, pool (uppvärmd med luftvärmepump ny 2022) och fina uteplatser samt garage med förråd.

Interiört möts besökaren av helkaklade badrum med golvvärme, parkettgolv i hela entréplan, välutrustat kök med gott om plats för större matsalsgrupp, vardagsrum med utgång till uteplats och pool, tvättstuga med praktsik groventré, en övervåning med vackra trägolv och ett andra vardagsrum. Dessutom finns många sovrum vilket gör att huset passar även för den lite större familjen. Fjärrvärme ger bra driftskostnader. Fiber är indraget och det finns laddstation för elbil.

Målgårdsvägen 13 är en adress belägen på en återvändsgata som ger en mycket barnvänlig och lugn omgivning utan trafik. Samtidigt är det nära till skolor och förskolor och lätt att ta sig antingen till Knivsta eller ut på E4an. I Alsike finns det mesta som behövs till vardags med Coop-butik och träningsmöjligheter men också en fantastisk natur precis runt knuten.

- Välkommen att kontakta mäklaren redan idag för möjlighet till information om förhandsvisningar och förhandsbud -

Visa mer
Slutpris

6 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.