Tullgarnsgatan 22 Kungsängen
Kungsängen

Tullgarnsgatan 22

Fantastisk rymlig trea, med högt läge i huset

Såld

Fantastisk rymlig trea, med högt läge i huset

Välkommen till denna vackra, välplanerade och rymliga trea utöver det vanliga, med inglasad balkong i sydvästligt läge och fina sociala ytor.

Lägenheten som är belägen på den femte våningen har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Förvaringen i bostaden gör en bortskämd med stora skjutdörrsgarderober, klädkammare och förråd i anslutning till köket, samt att du även får tillgång till ett stort källarförråd.

Bostaden om 103 kvm har idag två stycken sovrum, ett välutrustat kök, matplats och rymligt vardagsrum. För den som önskar kan även vardagsrummet delas av till ytterligare ett rum enligt originalritning. Ett stort badrum med tvättmöjligheter av både tvättmaskin och torktumlare, samt en separat WC.

Vackert centralt läge i Industristaden nära Fyrisån och rogivande strandpromenad. Du har även direkt närhet till mataffär, apotek, post, gym, frisör, restauranger och gångavstånd till både centrum och centralstationen!

~Bör upplevas på plats~

Visa mer
Slutpris

4 825 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.