Jan Fridegårds väg 15 Gamla Uppsala
Gamla Uppsala

Jan Fridegårds väg 15

Såld

En välkomnande entré, rymligt kök med en stor matplats och ett luftigt vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. På entréplan finns också badrum med tvättmaskin och torktumlare. På övre planet finns fyra sovrum, stor balkong och badrum samt bra förvaringsmöjligheter.

Framsidan är avskärmad med en hög häck. Här finns ett fint körsbärsträd och en stensatt uteplats med eftermiddags/kvällssol som har plats för loungegrupp eller matbord. En insynsskyddad baksida med lättskött gräsmatta som inrymmer vinbärsbuskar och ett plommonträd. En stor altan med sol från morgon till eftermiddag. Baksidan omges av häckar och här finns ett praktiskt kallförråd om ca 6 kvm. Genom en gjutjärnsgrind har man direkt tillgång till samfällighetens lekplats och grönytor.

Ett bekvämt och okomplicerat boende med bergvärme som ger en låg boendekostnad.

Fornby är ett trivsamt område med många barnfamiljer. Förskola finns i kvarteret och skola erbjuds både i Gamla Uppsala och Nyby. Bussen tar dig enkelt till city om du inte väljer att cykla på 15 minuter. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är bra, påfarten till E4:an ligger lättillgängligt. Närheten till Gränbystaden, Uppsalas största handelsplats och sportanläggningar är andra fördelar med att bo här.
För dig som uppskattar vacker natur, ligger Linnéstigen, Uppsala högar och Röbospåret med möjlighet till löpning eller sköna promenader nära bostaden.

Visa mer
Slutpris

5 705 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.