Vindhemsgatan 18A Luthagen
Luthagen

Vindhemsgatan 18A

1920-tal och högt i tak

Såld

1920-tal och högt i tak

Med ett stillsamt läge i Luthagen och promenadavstånd till centrum ligger denna exklusiva 20-talslägenhet med bevarande originaldetaljer, trägolv, stora rum med högt i tak och nyrenoverad fasad - Välkommen till Vindhemsgatan 18A.

Interiören har bevarad 20-talscharm med mängder av angenäma detaljer som fiskbensparketten, spröjsade fönster, djupa fönsternischer, spegeldörrar, serveringsskåp och kallskafferi. Köket har renoverats med lyxig känsla där överskåpen går hela vägen upp i tak vilket skapar en exklusiv känsla med den takhöjd som lägenheten har. I övrigt erbjuds en rymlig hall, stort vardagsrum, sovrum med fönster i önskvärt nordost-läge samt ett helkaklat badrum.

Omgivningarna präglas av äldre bebyggelse med en stor dos gemytlig karaktär och fin arkitektur från 1900-talets tidigare hälft. Tegnérparken ligger ett par kvarter bort och i övrigt finns det gott om trevliga promenadstråk som gör detta till en hemtrevlig plats att bo på. Dessutom finns välsorterade matbutiker och restauranger på bekvämt gångavstånd.

Föreningen heter Brf Fröja och här har många stora renoveringar utförts. Bland annat är stammarna renoverade. Fasaden renoverades förra året. Parkering finns på gården (kösystem tillämpas) och två stora förråd tillhandahålls av föreningen, ett på vinden och ett i källaren. Tvättstuga och torkrum i källaren. I föreningen finns också ett hobbyrum och en lokal som hyrs ut.

- Kontakta mäklaren redan idag för möjlighet till information om förhandsvisningar och uppdateringar om förhandsbud -

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Magnus Nilsson

Magnus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.