Norra Luthagen

Gimogatan 5B

Tvåa högt upp i huset

Till salu

Tvåa högt upp i huset

Välplanerad tvåa om 54 kvm som är belägen i ett attraktivt nybyggt område. Lägenheten har ett vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier i vardagsrum och kök, ett rymligt sovrum, loftgångsbalkong i sydvästligt läge. Goda förvaringsytor med flera garderober och källarförråd, samt ett helkaklat badrum. Stadsnära boende endast ca 8 minuters cykelväg till city men samtidigt närhet till grönska och parkområden är bara några av fördelarna med att bo här.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 995 000 kr
 • Boarea: 54 kvm
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 4 av 5, hiss finns
 • Avgift: 3 190 kr inkl. värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 212 kr för bredband, TV och telefoni. Föreningen har ett gemensamt elavtal och fakturerar efter faktiskt förbrukning.
 • Förening: HSB Brf 48 Börjetull
 • Byggnadsår: 2016-2018
 • Område: Norra Luthagen, Uppsala
Utgångspris

1 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Gimogatan 5B

Här bor du i ett nybyggt växande område i Norra Luthagen. Huset med byggår 2016 är på fem våningar med källare. Lägenheten som är en tvåa om 54 kvm är belägen på den fjärde våningen med hiss från markplan.

Bostaden upplevs både ljus och rymlig, samt har genomgående fina ytskikt med målade väggar och ekparkett på golvet. I hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter i stro skjutdörrsgarderob med avhängningsytor för ytterkläder och skor. Vardagsrummet har fina sällskapsytor och ett vackert ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Köket är välutrustat med plats för matbord framför det ljusinsläpp från balkongdörren i glas som når mot lägenhetens loftgångsbalknog. Där kan du avnjuta ett härligt sydvästligt läge och det finns plats för mindre utemöbler. Sovrummet som nås från vardagsrummet får fridfullt ljusinsläpp från fönstret som är beläget mot innergården och här har du förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Du har även ett rymligt helkaklat badrum med mörkt klinker på golvet och vita väggar, med duschplats och framdraget för tvättmaskin.

Några av fördelarna med att bo i Luthagen är att här har du nära till allt - detta är det perfekta området för den som vill ha närhet till natur men samtidigt vill bo med gångavstånd till stadskärnan. Denna lugna och lummiga stadsdel tilltalar såväl barnfamiljen som studenten, med Uppsala Universitet och studentnationerna på cykelavstånd. Här finns även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen, där har du fina motionsspår samt skidspår vintertid. Lägenheten är belägen ett stenkast från nybyggda Mimmi Ekholms plats, där finns populära Ica Stabby, apotek, restauranger, gym, frisör med m.m. Från bostaden finns fina cykelvägar som leder till centrum, vilket du tar dig till på under 8 minuter. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an.

 • Välplanerad tvåa
 • Fjärde våningen
 • Flexibelt tillträde

Kök

Välutrustad kök från Vedum, med allt du kan tänkas behöva i köket. Vita skåpsluckor och vitvaror, mörk arbetsbänk med laminerad yta samt vit kakel över arbetsbänk och häll. God förvaring tack vare höga skåp och djupa lådor samt fin arbetsyta. Köket är utrustat med diskmaskin, varmluftsugn, inbyggnadsmicrovågsugn, spis, fläkt, kombinerad kyl/frys och städskåp. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Loftgångsbalkong

Rymlig loftgångsbalkong med plats för dina utemöbler och du kan avnjuta ett härligt sydvästligt läge.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum med fint ljusinsläpp från större fönsterparti. Här har du gott om plats för större matsalsbord samt soffgrupp. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum

Vackert sovrum med fridfullt ljusinsläpp med fönster mot innergården. Här har du plats för en stor dubbelsäng, byrå och även förvaring i en skjutdörrsgarderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med mörkt klinker på golvet och vita väggar. WC, duschplats, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Dessutom är det framdraget för att sätta in tvättmaskin, med arbetsyta och förvaring i överskåp.

Visa mer

Hall

God förvaring i hallen med skjutdörrsgarderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Föreningen

Föreningen har en samlingslokal med bastu och relax. Lokalen ligger i källarplanet på Gimogatan 5 B, dessutom finns gemensam tvättstuga, och extra förråd till uthyrning. Innergården delas med de två grannföreningarna.

Visa mer

Områdesbeskrivning

Närhet till natur men samtidigt gångavstånd till citykärnan. Här finns det ett flertal mataffärer, bland annat vid populära Mimmi Ekholms plats och flera trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Området är perfekt för den som har hund eller tycker om att motionera. I den vackra och omtyckta Stabbyskogen finns ett elljusspår och många andra fina promenadstråk. Sport och bad på Fyrishov samt badmintonbanor på Fyrisfjädern finns inom gång/cykelavstånd.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,36409 %
Andel av årsavgift
1,36409 %
Uteplats
Loftgångsbalkong

Föreningen

Namn
HSB Brf 48 Börjetull
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
61 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, minsta accepterade andel 10%.
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Information om månadsavgiften
inkl. värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 212 kr för bredband, TV och telefoni. Föreningen har ett gemensamt elavtal och fakturerar efter faktiskt förbrukning.
FÖRENINGENS EKONOMI
Årsavgiften höjdes med 2% fr. om 2022-01-01.
Tv och Bredband
Telenor (i gruppanslutning ingår TV-paket bas,
bredband 250/100, telefoni mini)
Parkering
Föreningen har 39 bilplatser.
21 garageplatser för 950 kr/mån
16 carportplatser för 675 kr/mån
2 parkeringsplatser för 450 kr/mån

Separat kö.
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2016-2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd i källaren

Ekonomi

Utgångspris
1 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
33,103%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
vatten
2 400 kr/år
Försäkring
1 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
7 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Energideklaration
Utförd 2020-05-18
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
69 kWh per kvm och år
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2020-05-18

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.