Torgny Segerstedts allé 21 Rosendal
Rosendal

Torgny Segerstedts allé 21

Unik 2:a med takterrass!

Såld

Unik 2:a med takterrass!

Högst upp i huset med en fantastisk terrass finns nu möjlighet att förvärva denna bostad om ca 50 kvm. En välkomnande hall, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till takterrassen. Ett fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv, ett rymligt sovrum med utgång till takterrassen.
En väl tilltagen terrass med plats för både loungegrupp och solsängar. Ett förråd tillhör lägenheten.

Brf Inspiration erbjuder flera förmåner som bl.a. basketplan, löparbana och terrass högst upp på taket. I markplan finns en välutrustad ICA butik samt apotek. Välskött och insynsskyddad innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Här bor du på ett bekvämt promenadavstånd till Ångströms laboratoriet, BMC och SLU, samt cykelavstånd till Uppsalas övriga universitetsinstitutioner. Samtidigt som du har en omgivning av grönskande parker och stadsskogen in till med mysiga promenadstråk och motionsspår. Endast 15 minuter cykelväg till Uppsalas stadskärna, bra kommunikationer och flertalet restauranger i närheten, med stort utbud, bl.a. sushi, pizzeria och grekiskt. I området har du också tennisarena, padelbanor, ICA butik och gym.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Tomas Östlund

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare
Assisterande
Emilio Silva

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.