Torgny Segerstedts allé 32 Rosendal
Rosendal

Torgny Segerstedts allé 32

Med Stadsskogen som granne

Såld

Med Stadsskogen som granne

En modern tvåa med öppen planlösning, parkettgolv, välutrustat kök och stort kaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också Garage i samma byggnad som lägenheten. Trevlig innergård med utemöbler. Miljörum lättillgängligt i gatuplan.

Brf Södra Rosendal har förutom en trevlig innergård och barnvagnsrum och cykelförråd. Förråd tillhandahålls och det finns på vinden i samma hus. Gemensamt elavtal ger låga elkostnader. Föreningen har en bra hemsida med information för den som vill veta mer: https://www.brfsodrarosendal.se/

Rosendal är ett snabbt växande och mycket populärt område med bra läge nära till stadskärnan men också nära Akademiska, SLU, BMC och Ångströms. Här bor du i kvarter med modern arkitektur och närhet till det mesta och både matbutik och varierande träningsmöjligheter nära. Uppsalas stadskärna når du snabbt med hjälp av fina cykelbanor och promenadstråk. I området finns mängder av träningsmöjligheter med tennishall, utegym, padelbanor mm.

Välkommen till Torgny Segerstedts allé 32!

Kontakta gärna mäklaren redan nu för möjlighet till info om eventuella förhandsbud och löpande uppdateringar!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.