Gluntens Gränd 1 Luthagen
Luthagen

Gluntens Gränd 1

Vasahuset

Såld

Vasahuset

Vacker och bevarad 1900-talslägenhet med kakelugn, uteplats, i ståtliga Vasahuset. Lägenheten är i mycket gott skick där man varsamt behållit tidsandan och originaldetaljer såsom stuckaturer, spegeldörrar, djupa fodrade fönsternischer och vackra golv. Lägenheten har en imponerande takhöjd om ca 3.30 m.
Hela bostaden har ljusa och luftiga rum med stora fönsterpartier. I sovrummet finns en bevarad kakelugn med fina detaljer. Köket är väl tilltaget med matplats samt mycket goda förvaringsmöjligheter i skåp samt stort skafferi. Utanför köksfönstret finns en mysig egen uteplats att avnjuta morgonkaffet på. Lägenheten har gott om förvaring i flera stora klädkammare samt serveringsskåp och i en av klädkammarna finns en tvättpelare med klädvård. Lägenheten har utöver ett stort badrum med dusch och badkar även en gäst-wc. I den inre hallen ligger ett fantastiskt fint fiskbensparkettgolv med unika detaljer.

En lägenhet som bör upplevas på plats!

Visa mer
Slutpris

7 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Mina Rostvik

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.