Dalaresan 2 Sävja
Sävja

Dalaresan 2

Rymligt hem med stor balkong, lugnt läge i flerbostadshus med hiss.

Såld

Rymligt hem med stor balkong, lugnt läge i flerbostadshus med hiss.

Välkommen till Dalaresan och ett insynsskyddat läge på andra våningen i fastighet med hiss från markplan. Ett trevligt och väldisponerat hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En stor balkong med dags- och eftermiddagssol. Ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett stort badrum med tvättmaskin. I bostaden finns gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare samt ett vindsförråd. Lägenheten har nyligen genomgått en ytskiktsrenovering.

En välskött förening med flera gemensamhetslokaler, såsom gym, festlokal och övernattningslägenhet med bastu. Fina gemensamma uteplatser med grillmöjligheter och lekplatser. I närheten finns skogsområdet Lunsen med fina vandringsstråk och på vinterhalvåret välskötta skidspår. Bra kommunikation med stadsbussarna och cykelväg in till Uppsala centrum. Inom promenadavstånd finns Ica Supermarket, vårdcentral, skola och bibliotek.

Välkommen att boka ankomsttid för visning!

Visa mer
Slutpris

1 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.