Tullgarnsgatan 10 Industristaden
Industristaden

Tullgarnsgatan 10

Mycket fin gavellägenhet med dubbla balkonger högt upp i huset!

Såld

Mycket fin gavellägenhet med dubbla balkonger högt upp i huset!

Välkommen till denna mycket fina trea med dubbla balkonger, trevliga sociala ytor och gavelläge med fönster i tre väderstreck!
Bostaden tar emot via praktisk hall med praktiskt klinkergolv och naturlig plats för hatt- och skohylla invid entrén samt ytterligare förvaring i stor skjutdörrsgarderob och klädkammare. Från hallen nås det helkaklade badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning skapar en stor social yta med fint ljusinsläpp genom flera fönster och balkongdörr. Köket har försetts med all nödvändig maskinell utrustning och erbjuder gott om förvaring samt praktiska arbetsytor. Vardagsrummet rymmer en större soffgrupp och har försetts med en tjusig platsbyggd bokhylla med integrerad belysning. Det större sovrummet rymmer både dubbelsäng samt övriga möbler av önskemål samt är försett med en stor skjutdörrsgarderob och ett fint platsbyggt skrivbord.
Det mindre sovrummet rymmer en enkelsäng samt övriga möbler av önskemål och har utgång till en av balkongerna.

Brf Åriket 3:2 är en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. I föreningen har du som medlem en rad faciliteter som kan nyttjas fritt; cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, grillplats och en avskärmad innergård som är inbjudande för umgänge med familj och vänner på lediga dagar och kvällar. Till varje lägenhet hör ett eget källarförråd. Föreningen disponerar även 46 parkeringsplatser i garaget som är beläget i samma byggnad som lägenheten och därmed nås bekvämt med hiss. Föreningen har en informativ hemsida som rekommenderas för den som vill veta mer: http://ariket32.se/

Oslagbart läge i Kungsängen/Industristaden med närhet till det mesta som ett signum - stadskärnan, gym, välsorterad och stor matbutik, Resecentrum och Stadsparken; allt detta ligger inom några hundra meters radie vilket skapar förutsättningar för en bekväm och njutbar tillvaro! Dessutom ett lugnt område som är populärt bland barnfamiljer. Närheten till både motorväg och Resecentrum gör även bostaden extra attraktiv genom sina goda förutsättningar till jobbpendling. För den som reser mycket gör närheten till tåget också att resande med flyg blir extra bekvämt - få lägen erbjuder enklare access till Arlanda.

Visa mer
Slutpris

3 650 000 kr

Ansvarig mäklare
Julia Salomonsson

Julia Salomonsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.