Gimogatan 15A Norra Luthagen
Norra Luthagen

Gimogatan 15A

Såld

Välkommen till en väldisponerad och ljus gavellägenhet på våning tre utan grannar ovanför. En originell planlösning och ett lugnt läge mot innergården gör att du kommer att trivas i detta hem.
Entré med bra förvaring i form av en stor garderob och klädkammare. Ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till den inglasade balkongen. Ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, tre sovrum och två rymliga badrum med duschmöjligheter. Till lägenheten hör ett källarförråd.
En välskött förening med låga månadsavgifter, god gemenskap och bra parkeringsmöjligheter. En trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grill. I området finns mataffärer, gym, lekpark, restauranger, apotek och allmän service. Promenadavstånd till Uppsalas stadskärna och till Resecentrum cyklar du på ca 10 minuter. Bra kommunikation med stadsbussar, både centrumlinjer och ringlinjen.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Tomas Östlund

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.