Höganäs

Vaksalagatan 42B

Välplanerad etta med balkong i högst upp i huset!

SÅLD

Välplanerad etta med balkong i högst upp i huset!

Välkommen till denna fina etta med balkong, belägen högst upp i tjusigt 30-tals hus på central adress i fina Höganäs! Bostadens yta fördelar sig på en välkomnande hall med naturlig plats för hatt- och skohylla precis invid entrén, praktiskt kök med gott om förvaring och arbetsytor, luftigt och lättmöblerat allrum med gott om ljusinsläpp genom stort fönsterparti, klädkammare för smidig förvaring samt ett fint helkaklat badrum. Här bjuds det även på tidsenliga detaljer som generös takhöjd och djupa fönsternicher med fina fönsterbänkar i sten. Från allrummet nås även den trevliga balkongen, belägen i härligt sydostläge och med utsikt mot Vaksalagatan.

På Vaksalagatan 42b bor man i ett lugnt och citynära område, i en stabil och välsksött förening med låg belåningsgrad. Inom föreningen finns det bland annat cykelrum, tvättstuga med torkrum, hobbyrum, övernattningsrum samt en mycket trivsam innergård med tillgång till trädgårdsmöbler. Höganäs är ett lugnt och centralt område med kort promenadavstånd till både Resecentrum, Vaksala torg, affärshuset Kvarnen och city med all dess utbud. I närmsta området finns flertalet restauranger, frisörer, gym, Systembolaget, ICA och mycket mer. Höganäs är känd för sina lummiga innergårdar och både Höganäshöjden och Sankt Göransparken finns inom några få minuters promenad.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 865 000 kr

Ansvarig mäklare

Julia Salomonsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.