Såld lägenhet på Fjärdhundragatan 40 i Tunabackar
Tunabackar

Fjärdhundragatan 40

Såld

Välkommen till ett mycket väldisponerat hem i familjära Tunabackar. Här bor du på tredje våningen med "ryggåstak" som ger en generös takhöjd i delar av lägenheten. Bostaden fördelar sig på en rymlig hall med bra avhängningsytor och förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare. Ett avskilt kök med matplats och ett trevligt halvrum invid köket som kan dukas upp för större sällskap. Utgång till en trevlig balkong mot en av föreningens innergårdar. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och en fransk balkong som ger ett rikligt ljusinsläpp samt två rymliga sovrum.

På Fjärdhundragatan 40 bor du i en mycket välskött förening som erbjuder flera gemensamhetsutrymmen, bl.a. festlokal, övernattningsrum och ett fullt utrustat gym. Mysiga och bilfria innergårdar med flera sittplatser. På lugnt och grönskande läge, bara minuter från Torbjörns torg med utbud av närservice och kvartersrestauranger.

Här bor du i ett mycket lugnt område med många grönytor, allmän service på Torbjörns torg och ett mycket bra läge för dig som pendlar då E-4:ans påfart finns på nära avstånd. Centrum cyklar du till på bara 15 minuter samt bra bussförbindelse. Perfekt läge för dig som vill ha närhet till stan och bekvämligheter samtidigt som du har Röbo med grönområden och promenadstråk. I närområdet finns Fyrisfjädern och Fyrishov som erbjuder bad, bowling, gym, och mycket mer. För dig som uppskattar fina promenad och motionsspår så finns det fina gångvägar längs med Fyrisån och ett trevligt utegym på andra sidan Fyrisån.

Välkommen att anmäla dig för visning!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.