Hällbygatan 17 Stabby
Stabby

Hällbygatan 17

Såld

Lägenheten som ligger på våning tre nås bekvämt med hiss och här är det stora rum med parkettgolv och fönsterbänkar i natursten, helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt rymligt kök med gott om skåp och arbetsyta (ny diskmaskin från 2017). Här finns också en balkong med bra solläge och fin utsikt mot domkyrkan.

Brf Banvakten 1 ligger i hörnet av Börjegatan och Hällbygatan. Bredband ingår i avgiften och det finns ledig parkeringsplats. Ett förråd tillhandahålls av föreningen, beläget i separat byggnad intill bostadshuset. Nyligen installerade solceller ger föreningen lägre driftskostnader. För den som vill veta mer om föreningen finns deras hemsida http://www.banvakten1.se/

Från lägenheten är det nära till stadskärnan med bra cykelvägar och täta bussturer och i området finns ett flertal caféer, restauranger, livsmedelsbutik, apotek och gym. Önskar du koppla av med en skön promenad finns Stabbyskogen ett par minuter bort och för den som föredrar att simma en runda ligger Fyrishov nära - Välkommen till Hällbygatan 17.

Varmt välkommen att höra av dig för information om eventuella förhandsvisningar och boka tid för visning på mäklarens hemsida!

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Magnus Nilsson

Magnus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.