Vaksalagatan 55 Fålhagen
Fålhagen

Vaksalagatan 55

Optimal 1:a med gångavstånd till centralstation och centrum.

Såld

Optimal 1:a med gångavstånd till centralstation och centrum.

Varmt välkommen till en ytsmart 1:a i perfekt läge med bara några minuters promenad till stadskärnan. Här bor du i en omsorgsfullt välplanerade etta som erbjuder allt du kan tänkas behöva kring din moderna vardag! Bostaden erbjuder genomgående fina ytskikt med renoverat kök, helkaklat badrum och ett stort rum med plats för säng, soffa och matbord samt förvaring. Lägenheten får ett fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Detta i kombination med det optimala läget med närhet till centrum och närservice samt Gränby staden på cykelavstånd gör lägenheten till den perfekta första bostaden för dig som vill ha närhet till stadens puls och bekvämligheter.

Här bor du i en välskött förening där flera av de stora renoveringarna är gjorda. Föreningen har en gemensam tvättstuga med torkrum. Huset har entré ut mot gatan samt in mot baksidan vid parkeringen. Här finns även en trevlig park. Föreningen har även gemensamt avtal för el, kabel-TV och bredband.

Som boende på Vaksalagatan 55 bor du på ett bekvämt promenadavstånd till centrum och på samma gata ligger Vaksalatorg samt gallerian Kvarnen där det finns matbutik, apotek, café och restauranger. Vidare i kvarteren har du flera kvarterskrogar och vill du storhandla så ligger Willys bara några minuter bort. Uppsalas stadskärna väntar ett fåtal kvarter bort och det är ett perfekt pendlarläge, 15 minuters promenad till centralstationen och med 5 minuter med bil till påfart för E4:an. Gränbystaden cyklar du till på endast 10 minuter. Där finns flera butiker, restauranger och livsmedelsbutiker. Även cykelavstånd till Uppsalas Universitetsinstitutioner.

Perfekt lägenhet för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende.

Varmt välkommen på visning! -Anmäl dig via hemsidan.

Visa mer
Slutpris

1 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Mina Rostvik

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.