Sågargatan 13A Industristaden
Industristaden

Sågargatan 13A

Välplanerad trea med stor uteplats i omtyckta Kungsängen!

Såld

Välplanerad trea med stor uteplats i omtyckta Kungsängen!

Välkommen till denna fina 3:a med egen uteplats i omtyckta Kungsängen. Här erbjuds en praktisk och tilltalande planlösning samt genomgående ljusa ytskikt och moderna materialval, som i kombination skapar en mycket trivsam känsla! Bostaden tar emot via praktisk hall med skjutdörrsgarderob, vidare in i lägenheten möts ni av generösa sociala ytor i form av ett modernt utrustat kök med plats för matgrupp samt ett rymligt vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet nås även den trevliga uteplatsen, som omges av fina grönskande buskar på sommarhalvåret. I ett mer avskilt läge i bostaden ligger de två sovrummen, båda försedda med skjutdörrsgarderober, samt det helkaklade badrummet.

Brf Magnus Ladulås är en stabil förening med god ekonomi. Som medlem i föreningen har man bland annat tillgång till den parkliknande innergården med flera sittgrupper, sandlåda och i gårdens soligaste läge finns ett växthus möblerat för fest och umgänge. I växthuset finns eluttag och anslutning till det möblerade växthuset finns även en grillplats och tillgång till vatten. I föreningens hus finns även praktiska utrymmen för barnvagnar, cyklar, rullatorer och permobiler som disponeras fritt av medlemmarna. Varje lägenhet har även ett tillhörande källarförråd. Garage finns i källarplan.

Expansiva Kungsängen uppskattas av många inte minst för sitt fina pendlarläge. Här bor du granne med unga par, barnfamiljer och pensionärer vilket ger ett levande område. Ett par stenkast från bostaden kan du utföra din storhandling och med å-stråket på kort avstånd från bostaden har du alltid ypperliga möjligheter till motion och mysiga promenader. Några kvarter bort breder Uppsalas fina stadspark ut sig. Missa inte heller Anna Petrus park som är en plats för lek och aktivitet som exempelvis skateboard, parkour och klätterlek. Förskola finns i direkt närhet till lägenheten och Uppsalas centrala delar ligger endast på några minuters gångavstånd. Busshållplats hittar du runt hörnet.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Julia Salomonsson

Julia Salomonsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.