Almunge-Gränby 114 Almunge
Almunge

Almunge-Gränby 114

Charmigt 1 1/2-plans hus med grönskande tomt i natursköna Almunge!

Såld

Charmigt 1 1/2-plans hus med grönskande tomt i natursköna Almunge!

Välkomna till detta charmiga 1 1/2-plans hus om 4 rum och kök, beläget på en stor kuperad tomt omgiven av åkermark och grönska i natursköna Almunge! Bostadshuset är ursprungligen ett torp som sedan byggts ut i två omgångar och därmed försetts med alla nödvändigheter för ett permanentboende. Den äldre charmen gör sig dock fortfarande påmind genom detaljer som bland annat fina timmerväggar, spröjsade fönster, synliga takbjälkar på övre plan och en härlig eldstad.

Entréplanet fördelar sig på en praktisk entréhall med direkt tillgång till tvättrum, wc och duschrum, ett ljust och rymligt kök, ett sovrum/allrum med fina timmerväggar och eldstad samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till altanen där man kan njuta av härlig kvällssol. Övre plan fördelar sig på ytterligare två stora rum, varav ett sovrum och ett allrum.

Utöver bostadshuset finns även andra byggnader så som ett charmigt gårdshus, bastuhus, vedbod, växthus samt jordkällare på fastigheten. Den härliga trädgården erbjuder även underbar grönska i form av fruktträd, vinrankor, björnbärsbuskar gödslat trädgårdsland om ca 250 kvm, stora gräsytor samt en mysig skogsdunge med en sittplats på kullen med fantastisk utsikt över solnedgången.

Här erbjuds möjligheten att bo i ett lantligt läge med närhet till all nödvändig service, enbart ca 30 minuters bilfärd från både centrala Uppsala och Arlanda!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Julia Salomonsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.