Tullgarnsgatan 10 Industristaden
Industristaden

Tullgarnsgatan 10

Optimalt planerad 3a med balkong i populära kungsängen!

Såld

Optimalt planerad 3a med balkong i populära kungsängen!

Välkommen till denna optimalt planerade trea med rymlig balkong, trevliga sociala ytor och avskild sovrumsdel. Bostaden tar emot via praktisk hall, försedd med en stor skjutdörrsgarderob för smidig klädförvaring. Från hallen nås även det fina helkaklade badrummet som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i lägenheten möts du av bostadens sociala ytor som fördelar sig på ett rymligt och välutrustat kök samt stort och luftigt vardagsrum. Mer avskilt ligger de två lättmöblerade sovrummen, varav ett är utrustat med en stor skjutgarderob och det andra med utgång till den härliga balkongen. I anslutning till de båda sovrummen finns dessutom en praktisk klädkammare. Helt klart ett hem att trivas i!

Brf Åriket 3:2 är en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. I föreningen har du som medlem en rad faciliteter som kan nyttjas fritt; cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, grillplats och en avskärmad innergård som är inbjudande för umgänge med familj och vänner på lediga dagar och kvällar. Till varje lägenhet hör ett eget källarförråd. Föreningen disponerar även 46 parkeringsplatser i garaget som är beläget i samma byggnad som lägenheten och därmed nås bekvämt med hiss. Föreningen har en informativ hemsida som rekommenderas för den som vill veta mer: http://ariket32.se/

Oslagbart läge i Kungsängen/Industristaden med närhet till det mesta som ett signum - stadskärnan, gym, välsorterad och stor matbutik, Resecentrum och Stadsparken; allt detta ligger inom några hundra meters radie vilket skapar förutsättningar för en bekväm och njutbar tillvaro! Dessutom ett lugnt område som är populärt bland barnfamiljer. Närheten till både motorväg och Resecentrum gör även bostaden extra attraktiv genom sina goda förutsättningar till jobbpendling. För den som reser mycket gör närheten till tåget också att resande med flyg blir extra bekvämt - få lägen erbjuder enklare access till Arlanda.

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.