Råbyvägen 57H Gränby
Gränby

Råbyvägen 57H

Välplanerad etta med fina tillval och egen uteplats i söderläge!

Såld

Välplanerad etta med fina tillval och egen uteplats i söderläge!

**************Möjlighet till snabbt tillträde**************
Välkommen till denna mycket välplanerade etta med genomgående fina ytskikt, tjusiga materialtillval och en härlig uteplats om ca 12 kvm! Planlösningen fördelar sig smidigt på en luftig hall med bra förvaring, stort badrum med tillvald dimmerbelysning och golvvärme, fullt utrustad köksdel i öppen planlösning mot det lättmöblerade allrummet som rymmer både matplats och soffgrupp samt en stor sovalkov med plats för dubbelsäng om så önskas. De stora fönsterpartierna i kombination med ljusa väggar och fin vitlaserad ekparkett skapar en luftig känsla i hela bostaden!

Gränby är en expansiv stadsdel i de norra delarna av Uppsala, öster om Kvarngärdet och Råbyvägen mellan Nyby och Löten i norr och Salabacke i sydöst. Ett stenkast från din nya bostad ligger Gränbyparken. Parken är det största grönområdet i Uppsalas östra del. Här finns bland annat en 4H-gård, kolonilotter, lekplatser och gott om plats för avkoppling, spel och picknick i det gröna. På Gränby sportfält finns möjlighet att utöva många olika sporter och fritidsintressen som t ex fotboll, innebandy, tennis, badminton och ishockey. Ett stenkast från bostaden finns livsmedelsbutik, apotek och restauranger. All övrig service hittar du i Gränby Centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker och serviceställen. Hit tar du dig enkelt på några minuter med cykel, bil, buss eller till fots. Till Uppsalas citykärna tar du dig på 10 minuter med cykel eller buss.

Välkommen!

Visa mer
Slutpris

1 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Julia Salomonsson

Julia Salomonsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.