Betty Petterssons gata 9 Rosendal
Rosendal

Betty Petterssons gata 9

Högst upp i huset med balkong

Såld

Högst upp i huset med balkong

På attraktiv adress och högst upp i ett helt nytt hus med påkostad arkitektur och interiördesign finns denna välplanerade tvårummare med väl utnyttjade kvadratmeter, balkong i söderläge och helkaklat badrum. Boendet erbjuder också en gemensam takterrass med fin utsikt, nära belägen i huset en trappa upp.

Välrenommerade Arkitektfirman Jägnefält Milton har här tillsammans med designbyrån Halleroed skapat något som tydligt står ut i konkurrensen sett till arkitektoniska kvaliteter.

Det här är ett stadsnära boende men samtidigt nära till natur och träningsanläggning. För studenten är det ett ypperligt läge med närhet till både BMC och Ångströms men också flera andra av Universitets fakulteter. I byggnaden finns gemensamt cykelförråd och takterrass. Föreningen har också medlemskap i en bilpool (M - Volvo Car Mobility, https://m.co/se/sv-SE ) samt en egen cykelpool med två eldrivna lastcyklar (se mer här https://livelo.se ).

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för möjlighet till info om eventuella förhandsbud mm! Snabbt tillträde möjligt.

Allmänt om bostaden:

Bredband levereras som öppen fiber med full valfrihet (bredband ingår ej i avgiften).

Parkering: Garage finns att hyra i kommunens parkeringshus vid infarten till området, alldeles intill bageri Leijon.

Förråd: Ett mindre förråd till lägenheten tillhandahålls av föreningen.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.