Kastanjegatan 5 Salabacke
Salabacke

Kastanjegatan 5

Optimalt planerad etta med sovalkov!

Såld

Optimalt planerad etta med sovalkov!

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet med sovalkov. Här välkomnas du in i en rymlig hall med utrymme för avhängning av kläder och skor samt gott om förvaring i inbyggda garderober och klädkammare. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och renoverat kök med smakfull design och materialval, integrerad diskmaskin samt god förvaring i skåp! Stort allrum som bjuder in till gemenskap med plats för soffgrupp och matplats framför fönster som ger fint ljusinsläpp och har utsikt över föreningens innergård. I rummet finns även en sovalkov för sängen. Badrummet är helkaklat med duschhörna och handdukstork samt golvvärme. Utöver den goda förvaring i lägenheten med inbyggda garderober och klädkammare finns två tillhörande förråd till lägenheten.

På Kastanjegatan 5 bor du i välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning, där flera utav de större renoveringarna är gjorda. Föreningen har även installerat bergvärme och solcellsanläggningar samt tecknat ett gemensamt elavtal där du som bostadsrättsinnehavare faktureras efter faktisk förbrukning. I avgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, TV och bredband (100/100 Mbit/s). Föreningen har en gemensam mysig innergård som är inbjudande för grillkvällar och aktivitet med stora gräsytor.

Här bor du med närhet till flera grönområden med trevliga parker och promenadstråk samt flertalet matbutiker, restauranger och caféer och på promenadavstånd finner du Uppsalas godaste pizza! Till Uppsalas stadskärna och centralstationen cyklar du på endast 8 minuter! Samt att alla Uppsalas universitetsinstitutioner ligger på cykelavstånd.

Varmt välkommen på visning! - Boka tid via hemsidan.

Visa mer
Slutpris

1 515 000 kr

Ansvarig mäklare
Mina Rostvik

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.