Centrala Uppsala

Drottninggatan 6A

Fantastisk pärla mitt i city!

SÅLD

Fantastisk pärla mitt i city!

Varmt välkommen till en ytsmart 1:a i ett fantastiskt 30-tals hus med stadspulsen utanför porten. Med Uppsalas bästa läge finner du denna omsorgsfullt välplanerade etta som erbjuder allt du kan tänkas behöva kring din moderna vardag! Bostaden erbjuder genomgående fina ytskikt med fiskbensparkett och renoverat kök samt generös takhöjd. Detta i kombination med det optimala läget mitt i city gör lägenheten till den perfekta första bostaden för dig som vill ha närhet till stadens puls!

Det första du möts av är den otroliga takhöjden som ger bostaden en luftig känsla redan i hallen. Köket erbjuder, förutom smakfull design och materialval all utrustning man kan tänkas behöva. Allrummets stora fönsterpartier med fransk balkong erbjuder ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt mot Carolina Rediviva. En social del skapas att inreda med matplats vid köksön som delar av köket på ett trevligt sätt från rummet. Rummet ger plats för säng, förvaring samt skrivbordshörna. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme, samt förberett för tvättmaskin. Denna fantastiska bostad måste verkligen upplevas på plats.

Välskött äkta förening med låg belåningsgrad och avgift där bredband ingår! Föreningen har en mysig innergård på baksidan av huset med möjlighet till grillning, en innergård som alla medlemmar får nyttja.

Här bor du med ett mycket bra läge på Drottninggatan med direkt närhet till Stora torget, restauranger, butiker och allt annat stan har att erbjuda. En synnerligen eftertraktad lägenhet som sällan ges möjlighet att förvärva. Matbutiker, gymanläggningar, trendiga småbutiker och serviceutbud ligger runt husknuten och med ett café i samma hus med underbart kaffe! Grönområden kring slottet och Domkyrkan, samt i gränden upp mot Domkyrkan ligger den fantastiska Skytteanska trädgården, en gömd lummig trädgård för allmänheten mitt i hjärtat av Uppsala. En underbar plats i avkopplande miljö. Alternativet finns även att promenera längst fyrisån som rinner genom hela staden. Kommunikationen är god och nås bland annat ifrån Stora torget och på 10 minuters promenad når du Uppsalas centralstation och resecentrum.

En perfekt första bostad, för studenten eller den som pendlar.

Välkommen på visning! Anmäl dig via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare för att boka privat visning.

Visa mer
Slutpris

1 895 000 kr

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.